perjantai 1. toukokuuta 2009

New York

Menipahan suunnitelmat hieman uusiksi, kun Lontoosta lahtenyt kone myohastyi ja samalla meni vaihtoyhteys plorinaksi New Yorkista Limaan. Kello on nyt 8.30 aamulla ja kuudeksi minuutiksi riittaa viela dollareita nettiyhteydessa. Lentoyhtio siis pisti meidat yoksi hotelliin ja ruhtinaalliset 26 dollaria ruokarahaa paalle. Luonnollisesti suunnattiin illanviettoon Manhattanille.

Heti kun paastiin ulos junasta 7th Avenuella kytat juoksi jonkun tyypin perassa pitkin katuja, loistava alku! :D Harhailun jalkeen saatiin kartta ja suunnattiin ensin Empire State buildingin kautta Times Squarelle ja siita Broadwayta pitkin Central Parkiin. Iso paikka ja perusjenkkilaiseen tyyliin joku pesukarhu kiipeili puissa ihan vieressa. Nyt sitten taas odotellaan noin kuuden tunnin paasta lahtevaa konetta kohti Limaa ja lampoa, taalla sataa.

Hyvaa vappua sinne kaikille, toivon mukaan siella on saat suosineet!

1 kommentti:

  1. vitsit, ootte päässy pyörimään jo sekä new yorkissa että lontoossa eikä teiän reissu ole vielä kunnolla alkanutkaan! nyt olen jo liian kateellinen! kirjoittakaa äkkiä lisää matkatarinoita :-------)

    VastaaPoista